16 oktober 2019: Kost och cancer-hänger det ihop?

Arrangör: Cancerfonden
Kost och cancer – hur hänger det ihop?
Välkommen på kunskapsseminarium där vi tar ett helhetsgrepp om ämnet kost och cancer. Tillsammans med Dietisternas riksförbund arrangerar vi seminariet i fem olika städer runtom i Sverige.

Varje år drabbas 60 000 personer i Sverige av cancer. En tredjedel av all cancer går att förebygga genom hälsosamma levnadsvanor, bland annat genom en hälsosam kost.

Vi reder ut frågetecken
Media och kokböcker översköljer oss med olika dieter och hälsoråd för att leva längre och undvika sjukdomar. Men vilka råd bör man lyssna på och vilka kan man bortse ifrån? Vad finns det i dag för stöd i forskningen kring kopplingen mellan kost och cancer? Vilka verktyg kan hjälpa oss att äta hälsosammare? Under seminariet Kost och cancer – hur hänger det ihop? reder vi ut alla frågetecken tillsammans med forskare och experter inom området.

Datum och stad
Seminariet är kostnadsfritt och hålls i fem olika städer runtom i Sverige, ett gick av stapeln i Stockholm våras. Tack alla ni som kom då! I Göteborg hålls seminariet på Handelshögskolan.

Antal platser är begränsat. Vi länken nedan ser du turnéplanen, anmälan och program. https://www.cancerfonden.se/kost-och-cancer-hur-hanger-det-ihop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top